سفارش تبلیغ
صبا ویژن

لینک من
نمایش لینکهای شما در لینک من
هاست و ثبت دامنه آنلاین
نیازمندیهای شهر
درج آگهی و تبلیغ رایگان
ایستگاه نیازمندی
هاست رایگان



Google

در این وبلاگ
در کل اینترنت



 

عصر ما، عصر تکنولوژی است و موبایل و کامپیوتر و همه آنچه که به نوعی به فناوری هایی از این دست مربوط می شود و در نتیجه آمارها هم رنگ و بوی تکنولوژیک به خود گرفته اند.
روزگاری تنها آدم های روز زمین را می شمردند، اما امروز و در دنیای تکنولوژی دستگاه ها و ابزار مربوط به فناوری هم قدر و شانی چون آدمها پیدا کرده اند و با دقت شمرده می شوند!
طبق آخرین آمارها در حال حاضر 6 میلیارد دستگاه تلفن همراه فعال در سراسر جهان وجود دارد. این آمار را اتحادیه بین المللی مخابرات منتشر کرده است.
براساس اعلام این اتحادیه از آنجاییکه هزینه داده های مرتبط با تلفن همراه در سراسر جهان در حال کاهش است، همچنان افراد بیشتری در سراسر دنیا امکان داشتن تلفن همراه و حتی آنلاین شدن از طریق آن را دارند.

ادامه مطلب...


نوشته شده در تاریخ شنبه 91/7/22 توسط

با عرض سلام خدمت همه ی دوستان امروز بنده جهت بازدید از ششمین دوره نمایشگاه رسانه های دیجیتال به مصلی امام خمینی (ره) تهران رفته بودم که تعدادی عکس از این نمایشگاه انداختم که در اختیار شما عزیزان قرار می دهم ، در این نمایشگاه محصولات و نرم افزارهای جدیدی ارائه شده بود که از جمله آنها می توان به بازیهای ایرانی جذاب و با کیفیت اشاره کرد و همچنین یک نمونه خانه هوشمند نیز در این نمایشگاه طراحی و ساخته شده بود :

 

نمایشگاه رسانه های دیجیتال

ادامه مطلب...


نوشته شده در تاریخ پنج شنبه 91/7/20 توسط

به نظر می رسد اپلی ها می خواهند هفته آینده آی پد مینی به صورت رسمی معرفی کنند و این تصاویر تازه ترین عکس هایی است که از این دستگاه تازه اپل لو رفته است.

تصاویر تازه آی پد مینی را در کنار یک دستگاه آی پد نسل سوم نشان می دهد.

آنطور که در این تصاویر مشخص است، کانکتور آی پد مینی هم به مانند آیفون 5 است و اپل تصمیم گرفته از این کانکتور در آی پد مینی هم استفاده کند.

 

آی پد مینی از آی پد نسل سوم خیلی کوچکتر است!

ادامه مطلب...


نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 91/7/19 توسط

امنیت اینترنت، موضوعی که همه ما می دانیم مهم است، اما گاهی اوقات این موضوع به راحتی در پس زوایای ذهنمان می نشیند، و شروع به فریب خودمان با این باور که “چنین چیزی برای من اتفاق نخواهد افتاد” می کنیم. خواه این نیروی ویرانگر جدیدترین ویروس یا تنها تلاش هایی برای هک کردن از سوی یک هکر جوان تازه وارد باشد، ما تنها یک کلیک از درگیر شدن با مشکلات امنیتی که ترجیح می دهیم با آن مواجه نشویم، فاصله داریم. در هیچ کجا این مسئله به اندازه ایمیل هایمان صحت ندارد.

مت هونان مقاله ای گیرا در وبگاه Wired در مورد امنیت اینترنت و نیز در مورد اینکه چگونه او قربانی نقص های امنیتی آنلاین گوناگون شده، نوشته است. در این مقاله، او نوشت “خطاهای امنیتی اشتباه من بود، و من بسیار بسیار به خاطر آنها متأسف و پشیمانم.” او به حقایق بسیار جدی دست یافت: در بیشتر موارد جایی که ما با سکسکه های امنیتی روبرو می شویم، می توانیم ردپای این موضوع را در جهل و غفلت خود بیابیم.

تمرین ها و تجربه های آنلاین ایمن در حفظ صددرصد هویت آنلاین شما و رهایی از ویروس ها، هکرها و همه گونه حقه ها و شیطنت های مبتنی بر اینترنت، ارزشمند هستند و بهترین مکان برای شروع کجاست؟ صندوق پستی تان.
در اینجا برخی نکات ساده اما مهم امنیتی آمده است که تا آنجا که امکان دارد باید برای حفظ امنیت حساب ایمیل خود بدانید.

ادامه مطلب...


نوشته شده در تاریخ دوشنبه 91/7/17 توسط

برند هر شرکت، نام یا نمادی است که هدف فروش کالا یا ارائه خدمات برای آن شرکت یا نهاد مورد استفاده قرار می گیرد و خیلی وقتها پیش می آید که شرکت های مختلف دنیا فروش شان بیش ار هر چیز مدیون برندشان هستند.

 برخی شرکت ها در دنیا هستند که شهرت جهانی خود را مدیون برندشان هستند و با همین برند فروش زیادی هم دارند.

در این گزارش قصد داریم ارزشمندترین برندهای دنیا را به شما معرفی کنیم. نکته ای که در این گزارش بیش از همه به چشم می آید، حضور پررنگ و قدرتمند شرکت های فناوری در این فهرست ده تایی است.

 

1. کوکاکولا

برند شرکت کوکاکولا در حال حاضر با دارا بودن ارزش 77/8 میلیارد دلار بیشترین ارزش را در میان شرکت های پرآوازه جهان دارد و  باز هم مثل سال گذشته از این نظر در مقام نخست قرار گرفته است.

ادامه مطلب...


نوشته شده در تاریخ شنبه 91/7/15 توسط

اگر صاحب یک وسیله با صفحه لمسی هستید حتما دیده اید که اثر انگشت های شما بر روی صفحه و یا حتی غبار بسیار ریز تا چه اندازه ای میتوانند اذیت کننده باشند. اثر انگشت شما پس از بازی ها بجای میماند بخصوص اگر اینکه معتاد به انجام یک بازی باشید. حتما توجه داشته باشید که این صفحات لمسی که در تماس زیاد با دست هستند باید مرتبا تمیز شوند.

لوازم مورد نیاز

- پارچه میکروفیبری یا مشابه آن(نرم و بدون کُرک)

- آب مقطر یا مایع تمیز کننده مخصوص صفحه های لمسی

مراحل

1-      یک پارچه مناسب همانند آنچه در بالا ذکر شد تهیه کنید. معمولا گوشی های لمسی دارای این پارچه می باشند. در غیر این صورت می توانید از پارچه ای که برای تمیز کردن عینک خود استفاده می کنید استفاده کنید.

2-      قبل از شروع به تمیز کاری حتما گوشی خود را خاموش کنید.

3-      با حرکت های دایره ای صفحه را با پارچه تمیز کنید. با این کار اکثر غبارهای بزرگ و اثرات لمس پاک می شوند.

4-      تنها در صورتیکه واقعا نیاز است پارچه را مرطوب کنید. سعی شود فقط یکی از گوشه ها مرطوب شود و سپس با همان حرکات دایره ای تمیز کاری را انجام دهید. حتی میتوانید با دمیدن بازدم خود بر صفحه تمیزکاری را انجام دهید و دیگر از هیچ مایعی استفاده نکنید.

5-      دوباره با پارچه خشک تمیزکاری را انجام دهید و اینبار بر روی قسمت های دیگر گوشی مثل لبه ها هم بروید و اگر رطوبتی مانده آنرا رها کنید تا در معرض هوا خشک شود.

cloth

ادامه مطلب...


نوشته شده در تاریخ جمعه 91/7/14 توسط

استخدام در گوگل اما با سبک و سیاقی متفاوت :

شرکت امریکایی گوگل که ادعا می کند همواره در پی متفاوت بودن با بقیه شرکتهای جهان باشد،اینبار برای استخدام نیروهای جدیدش دست به کار فوق العاده مضحکی زده است.

"ویلیام پوندستون"، نویسنده امریکایی که در نگارش کتاب های انتقادی از شرکت های بزرگ جهان مشهور است،به تازگی کتابی بانام "برای کار کردن در گوگل آماده ای" را منتشر کرده و در آن به نقد شرایط عجیب استخدام در این شرکت پرداخته است.


ادامه مطلب...


نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 91/7/12 توسط

سرویس ایمیل گوگل که مردم سراسر دنیا آن را با نام جی میل می شناسند، یکی از قدرتمندترین و محبوبترین سرویس های ارائه دهنده خدمات ایمیل در دنیا به شمار می آید.

این سرویس که تنها در چند ثانیه قادر به رساندن پیام از مبدا به مقصد است، برخلاف ظاهر ساده اش، مسیر طولانی را طی می کند تا پیام مورد نظر از فرستنده به گیرنده برسد.

در این مسیر امنیت داده ها، مراقبت از سرورها و بسیاری نکات دیگر باید مد نظر قرار گیرد. اگر خواهان سر درآوردن از این ساز و کار هستید، این گزارش را از دست ندهید.

ادامه مطلب...


نوشته شده در تاریخ سه شنبه 91/7/11 توسط

ما هر روزه برای ورود به انواع و اقسام حساب‌های کاربری از رمزهای مختلفی استفاده می‌کنیم. این رمزها از ترکیبات مختلفی برای ما شکل گرفته‌اند که به احتمال زیاد یادآور نکته، مکان، شخص یا رویدادی هستند.

معمولاً برای اینکه این رمزها هم به راحتی حدس زده نشوند نیز آن‌ها را با اعداد یا کاراکترهای دیگری ترکیب می‌کنیم. اما واقعاً پرکاربردترین رمزها کدام هستند؟ کدام 4 رقم بیشترین پین کدهای دستگاه های خودپرداز یا سیستم‌های 4 رقمی را تشکیل می‌دهند؟
در سال 2011، تعداد 37000 نفر از کاربران سونی، حساب‌های اینترنتی شان هک شد و اطلاعات آن‌ها توسط LulzSecدر اینترنت منتشر شد. این اتفاق در سال 2010 برای 180000 نفر از اعضای سایت Gwaker Mediaرخ داد و اطلاعات آن‌ها نیز لو رفت. اما مطالعاتی که بر روی این پسوردهای لو رفته انجام گرفته است، نکات جالب توجهی را آشکار می‌سازد که بد نیست نگاهی به آن‌ها داشته باشیم.
استفاده از رمزهای عبور در چند حساب کاربری: کاربران یک عادت بسیار بد دارند! تعداد بسیار زیادی از این افراد از یک رمز عبور برای حساب‌های مختلف و متعددی بهره می‌گیرند. این عادت شاید سر منشأ تسهیل در حفظ کردن رمزهای عبور را در خود ببیند، اما اگر برای پسورد حساب جیمیل، لایو، یاهو میل، پی پل و بسیاری دیگر از سرویس‌ها از یک رمز عبور استفاده کنید، خودتان کار هکرها را راحت‌تر کرده‌اید.

از مطالعه رمزهای به دست آمده چه نتایجی حاصل شده است؟

رمزهایی که از کلمات ساده استفاده می‌کنند: شاید باور نکنید یا حداقل اینکه باور آن برایتان سخت باشد، اما 99% از رمزهای عبور حساب‌های سونی همگی از کلمات ساده و یا با مفهوم بهره گرفته بودند. این کلمات به طور مثال شامل summer , abc123است. رمز های عبوری که به صورت alpha numericهستند به راحتی توسط برنامه‌هایی که رمزها را حدس می‌زنند قابل شناسایی و کشف هستند.
متفاوت و عجیب باشید: هکرها برای اینکه بتوانند رمزهای عبور شما را حدس بزنند معمولاً از یک دیکشنری مخصوص استفاده می‌کنند که در واقع انباره ای است از کلمات. بسیار عجیب بود اما 60% رمزهای عبوری که از 37000 رمز لو رفته همگی در این دیکشنری‌ها وجود داشتند. این نشان می‌دهد که کاربران از رمزهای ساده و با مفهوم استفاده می‌کنند که امکان حدس زند آن‌ها وجود دارد.
کاربران در انتخاب رمز عبور سخت تنبل هستند: مطالعات نشان می‌دهد که کاربران در استفاده از کاراکترهای! %  ^ @  #  $ [  +در رمزهای عبور بسیار تنبل هستند و معمولاً رمزهایی بین 6 تا 8 کاراکتری انتخاب می‌کنند. با این اوصاف شما هکرها را به میهمانی ویژه ای دعوت می‌کنید.

ادامه مطلب...


نوشته شده در تاریخ دوشنبه 91/7/10 توسط

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام :

1 - اصل شناسنامه عکس دار و دو برگ تصویر از تمام صفحات آن ( اصل شناسنامه صرفاً برای تطبیق بوده و به صاحب آن مسترد خواهد شد.)

2 - اصل و یک برگ فتوکپی کارت ملی ( اصل کارت صرفاً برای تطبیق بوده و به صاحب آن مسترد خواهد شد.)

3 - شش قطعه عکس 3 در 4 پشت نویسی شده که اخیراً تهیه شده باشد. ( برای مشمولین 12 قطعه )

4 - اصل مدرک کاردانی مورد تایید مؤسسات آموزش عالی معتبر و یک برگ تصویر آن و یا گواهی اتمام دوره کاردانی مورد تایید مؤسسات آموزش عالی معتبر و یا اداره کل تربیت معلم وزارت آموزش و پرورش و ریز نمرات دوره کاردانی به منظور معادل سازی واحدهای درسی. ضمناً در هنگام ثبت نام باید نوع فوق دیپلم قبول شدگانی که در دوره های کاردانی پیوسته، مراکز آموزش ضمن خدمت آموزش و پرورش و دانشسراهای سابق ( نه تربیت معلم ) فارغ التحصیل شده اند دقیقاً با مندرجات صفحه ( 4) و ( 5 ) و همچنین جدول شماره 1 مندرج در دفترچه راهنمای آزمون کارشناسی ناپیوسته مطابقت داشته باشد در غیراینصورت از آنان ثبت نام به عمل نخواهد آمد.

5 - ارائه مدرک مشخص کننده وضعیت خدمت وظیفه عمومی از طرف پذیرفته شدگان براساس یکی از بندهای پیوست شماره ( 2) مندرج در دفترچه راهنمای آزمون کارشناسی ناپیوسته سال 90 که داوطلبان در فرم درخواست ثبت نام اینترنتی آزمون، شماره آن بند را درج نموده اند.

6 - ارائه اصل رسید بانکی مبنی بر پرداخت هزینه خدمات آموزشی، حق بیمه دانشجویی و شهریه

 7 - تکمیل فرمهای ثبت نام و فرم تعهد اخلاقی که از طرف واحد دانشگاهی به پذیرفته شدگان ارائه می گردد.

ثبت نام از پذیرفته شدگان در واحدها و مراکز مختلف دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ دوشنبه 91/7/11 آغاز و تا تاریخ سه شنبه 91/7/12 ادامه می یابد

شهریه ثابت برای رشته های مهندسی از جمله کامپیوتر :   6020100 ریال

شهریه واحدهای نظری :   209700 ریال

شهریه واحدهای عملی - عمومی :   475100 ریال

شهریه واحدهای عملی - پایه :   698800 ریال

ادامه مطلب...


نوشته شده در تاریخ دوشنبه 91/7/10 توسط
   1   2      >
درباره سایت



maysam_rezazadeh@yahoo.com
X
p30-net